Membina Blog/Website:

Tema WordPress Premium & Mobile-Friendly: Pemasangan tema wordpress profesional percuma dan setting. (Contohnya muka hadapan, blog & sidebar).

Plugin: Pemasangan plugin-plugin penting supaya blog anda berada di tahap yang terbaik dari segi SEO

Static Pages: Maksimum 5 page konten (bahan disediakan pemilik website)

Blog Post/Artikel: Maksimum 5 artikel/blog post (bahan disediakan pemilik website)

Support: Bimbingan akan diberikan sehingga anda mahir mengemaskini dan mengurus website.

________________________________________

Coaching Internet Marketing:

Membina Blog/Website: Pemasangan tema wordpress profesional percuma, plugin, static page (bahan disediakan pemilik blog), artikel (bahan disediakan pemilik blog)

SEO & Content Marketing: Membimbing anda menulis konten berkualiti dan mesra SEO. Digital agency di luar sana mengenakan bayaran ribuan ringgit untuk perkhidmatan SEO sahaja.

Video Marketing: Asas video marketing dengan menggunakan platform seperti Youtube untuk membina brand dan menarik pelanggan.

Pemasaran Media Sosial: Bagaimana menggunakan media sosial seperti Facebook dan Twitter untuk mempromosikan bisnes anda.

Landing Page: Membantu membina “money page” yang dapat menarik perhatian pelawat untuk memberikan emel mereka kepada anda.

Kempen Pemasaran Emel: The money is in the list. Setting kempen pemasaran email, setting Aweber, dan bimbingan penulisan emel berkesan.

Support: Bimbingan akan diberikan sehingga anda faham dan mahir menggunakan semua tools dan strategi pemasaran yang disebutkan di atas.

Jika anda sudah bersedia membina website dan bisnes online anda, hubungi saya melalui emel perniagaandigital123@gmail.com